Besplatna dostava za sve narudžbe u vrijednosti 99.95 KM i više
#stayhome, shop online -20% na sve online narudžbe

Upute s pravilima za korištenje webshop-a

Poštovani Korisniče, na ovoj stranici možete pronaći informacije o ovim internetskim stranicama te upute za jednostavnu uporabu njihovih različitih dijelova.

Podrška

Ukoliko trebate pomoć, molimo Vas da nam se obratite elektroničkom poštom na retrowebshop1@gmail.com. Na Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem roku! Telefonsku podršku smo osigurali svakog radnog dana, ponedjeljak - petak, od 8:30 do 15:30h, na telefon +387 63 773 618.

Upute za uporabu

Jednostavnom navigacijom kroz sadržaj internetske stranice dolazi se do pojedinih tema, a odabrana poveznica vodi izravno do željene informacije. Na stranici se nalazi glavni izbornik koji opisuje kategorije sadržaja ovih internetskih stranica.
Kupovati putem naše internet trgovine je jednostavno i intuitivno. Plaćanje se obavlja putem jednostavnog sučelja s minimalnim brojem koraka. 
Obratite nam se ukoliko naiđete na poteškoće, rado ćemo vam pomoći!

Webshop

Našim kupcima omogućavamo jednostavan pregled i kupnju proizvoda iz našeg asortimana putem ovih internet stranica. Uživajte u bogatoj ponudi pristupačnih proizvoda izvanredne kvalitete i dizajna. Učinite narudžbu prema vlastitim prioritetima i željama. Naručene proizvode ćemo Vam dostaviti do vrata što je brže moguće putem brze dostave. Pobrinuti ćemo se da odabrani proizvodi stignu neoštećeni.

Cijena poštarine

Cijene dostave vrijede na području cijele Bosne i Hercegovine, a pošiljke dostavlja Express One d.o.o.
Dostava je u većini slučajeva 48 sati, iznimno 72 sata (ovisno o potvrdi narudžbe). Dostava se obavlja radnim danima od ponedjeljka do petka.
BESPLATNA dostava se odnosi na sve online narudžbe Shoes i Denim u iznosu većem od 99,95 KM, a za narudžbe do 99,95 KM obračunavamo dostavu u iznosu od 9,00 KM. Za Home artikle dostava je besplatna za račune iznad 49,95 KM. Ispod 49,95 KM, obračunavamo dostavu u iznosu od 9 KM. U slučaju odustajanja od narudžbe kupac snosi trošak dostave. Zamjena artikla koja rezultira kupnjom je BESPLATNA.

Plaćanje webshop

Webshop naplata je moguća jednokratno, trenutno samo pouzećem, zbog situacije uzrokovane COVID-19 virusom (plaćanje prilikom preuzimanja robe, na adresi dostave).

Sigurnost

NAPOMENA: Webshop naplatu je trenutno moguće izvršiti samo pouzećem, zbog situacije uzrokovane COVID-19 virusom (plaćanje prilikom preuzimanja robe, na adresi dostave).

Pri kupnji na Retro internetskoj trgovini ste potpuno sigurni. Sve informacije vezane za kreditne i debitne kartice su sigurno pohranjene, na način da niti jedna osoba nije s njima upoznata. Plaćanje karticama se izvodi pod provjerenim automatiziranim sustavom naplate banke, podaci o broju kartice se unose u enkriptiranom sučelju banke tako da su podaci o kartici potpuno zaštićeni i nedostupni. Retro se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Retro-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Općenite informacije o ovom web-mjestu

Dragi korisnici, Retro stranica je izrađena s namjerom da Vam olakša uvid u našu ponudu na što brži i jednostavniji način, bilo gdje, bilo kada i bilo kojom brzinom internetske veze. Posebna pozornost je posvećena dizajnu, kvaliteti izrade i pristupačnosti ovih web-stranica. Stranice zadovoljavaju najviše standarde primjenjive pri izradi internetskih stranica.
Prava na uporabu materijala na ovom web-mjestu pridržava tvrtka BB New Look  d.o.o. Mostar  i oni ne smiju biti upotrebljeni bez izričitog pristanka tvrtke. Sve moralne obaveze proizlaze iz prethodno navedene napomene. Svi zaštitni znaci su vlasništvo njihovih uvaženih vlasnika. Tvrtka BB New Look d.o.o. ne može biti odgovorna za točnost podataka na ovoj internetskoj stranici, stoga ih koristite na vlastitu odgovornost.

Zaprimanje potvrda narudžbe

Primit ćete konačnu e-mail potvrdu primitka narudžbe u najkraćem mogućem roku, tokom radnog vremena operatera. Molimo da ju sačuvate jer se od Vas mogu tražiti informacije iz nje. Ako ne primite ovaj e-mail obratite nam se na retrowebshop1@gmail.com, tako da možemo istražiti i potvrditi da je Vaša narudžba poslana uspješno.

Cijene

Cijene koje su navedene  na web stranici uključuju trenutnu stopu PDV-a. Zadržavamo pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku. Iznos cijene je promjenjiv, uključujući sve promjene u stopi PDV-a.

Prikazivanje proizvoda

Uloženo je mnogo truda za točni prikaz svake stavke, no usprkos tome mogu se pojaviti male varijacije.
Sve mjere su okvirno navedene i reprodukcija boja je točna onoliko koliko to dopuštaju fotografski i izdavalački procesi.
Imajte na umu da može biti varijacije u bojama ovisno o kalibraciji i postavkama pojedinih ekrana.

Autorsko pravo

Sva prava, uključujući autorska prava, na ovim stranicama su u vlasništvu tvrtke BB New Look  d.o.o.
Svako korištenje ove web stranice ili njezinog sadržaja, uključujući kopiranje ili skladištenje u cijelosti ili djelomično, osim za svoju osobnu, nekomercijalnu uporabu, zabranjena je bez dopuštenja tvrtke BB New Look d.o.o. Ne smijete mijenjati, distribuirati ili ponovno postavljati ništa na ovoj web stranici u bilo koju svrhu.

Dobno ograničenje

Artikle prodajemo samo odraslim osobama (tj. onima u dobi od 18 godina na više). Ako ste mlađi od 18 godina, možete koristiti ovu web stranicu samo uz sudjelovanje roditelja ili skrbnika.
Davanjem narudžbe potvrđujete da ste punoljetni. Protuzakonito je kupiti zabranjene proizvode ako ste mlađi od 18 godina ili za nekoga tko je mlađi.

Sigurnosni propisi

Svi proizvodi su u skladu s odgovarajućim sigurnosnim i potrošačkim propisima. Bit ćete obavješteni ukoliko je proizvod povučen iz prodaje iz bilo kojeg razloga.

Dostupnost

Svi artikli ovise o raspoloživosti.
Obavijestiti ćemo Vas, čim je prije moguće, ako roba koju ste naručili nije dostupna.

Poništenje

Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u Zakonu o zaštiti potrošača, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 7 dana.
Ako želite otkazati narudžbu možete to učiniti kontaktiranjem naše korisničke podrške e-mailom na retrowebshop1@gmail.com ili nas nazovite na +387 63 773 618, koja će Vas rado savjetovati o procesu.

Povratak

Ako niste zadovoljni s proizvodom iz bilo kojeg razloga, povrat je moguć (u originalnom pakiranju) u roku od 7 dana od dana primitka robe, a mi ćemo Vam ga zamijeniti ili vratiti novac. Žao nam je što je poštarina nastala pri isporuci robe za vas izravni trošak, a ne može biti vraćena. U slučaju otkazivanja narudžbe, a prije preuzimanja robe od strane Express One-a, niste dužni platiti poštarinu.
Specijalne narudžbe i personalizirani predmeti mogu biti vraćeni ili zamijenjeni samo ako su u kvaru. Vi ćete biti odgovorni za sve troškove vraćanja robe te ćete isto tako biti odgovorni za tu istu robu dok ne dođe u naše skladište. Preporučujemo da sačuvate poštansku potvrdu koju ćete dobiti prilikom povratka robe kao dokaz. Povratak novca ili zamjena robe će biti obavljena što je prije moguće nakon primitka povrata. Naša adresa je:  K.P. Krešimira IV bb, 88000 Mostar.

Odricanje od odgovornosti

BB New Look d.o.o. Mostar  se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz web stranice ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.
BB New Look d.o.o. nastoji provjeriti točnost informacija na ovoj stranici. Međutim, BB New Look d.o.o. ne jamči da će ti podaci biti bez pogreške i da informacije, proizvodi i usluge objavljeni na ovoj web stranici mogu sadržavati netočnosti i tipološke pogreške.

Web stranica

Napravljeni su veliki napori kako bi se osiguralo da je ova web stranica osigurana od virusa i nedostataka, međutim, to ne može biti u potpunosti zajamčeno.
Tvrtka BB New Look  d.o.o. neće biti odgovorana za bilo koji osobni gubitak ili štetu koja bi mogla nastati kao posljedica neuspjeha zaštitite Vaše lozinke ili računa s Vaše strane. Vi ste odgovorni za povjerljivost vaše lozinke i računa i svih aktivnosti koje se odvijaju pod Vašim računom.
Tvrtka BB New Look  d.o.o. neće biti odgovorna za bilo koji osobni gubitak ili štetu računalne opreme koja bi mogla nastati kao posljedica korištenja ove web stranice.

Nadležnost

Ova web stranica, njen sadržaj i bilo koji ugovor nastao kao rezultat korištenja ove stranice su uređeni i tumačeni u skladu s BiH zakonom.

Ako imate bilo kakvih pitanja o bilo kojem aspektu Retro WebShop-a molimo da nas kontaktirate:

BB New Look d.o.o.
Upisano kod županijskog suda u Mostaru, reg.mat.br.: 1-9527
PDV broj: 227272060001
E-mail: retrowebshop1@gmail.com
Uprava: +387 36 446 127
Webshop: +387 63 773 618
Fax: +387 36 325 867
Adresa sjedišta:  K.P. Krešimira IV bb, 88000 Mostar

Kontakt informacije

BB New Look d.o.o. Mostar
Kralja Petra Krešimira IV bb, Mostar
Telefon: +387 63 773 618
Web: www.retrodenim.ba
E-mail: retrowebshop1@gmail.com

Superbrand 2013/2014 - Retrohome.ba